Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chlape, vás je pro tuhle dobu škoda. I když, jak ten vývoj sleduju, váš čas možná ještě přijde.

0 0
možnosti

..... ;-D to je maso, skvělý, výtečný, pééérfekt!!!,- ..... a stříhat ušima umíteVEU?!

1 0
možnosti

Velice naivní příspěvek... Kdo určí co je pravda a co lež a jaký názor má nárok na to být součástí veřejného prostoru a jaký je škodlivý . A kdo to bude kontrolovat a kdo bude kontrolovat kontrolory? A budeme mít tedy nakonec ministerstvo pravdy?.. A vy v takovém dokonalém "světě z románu" (1984) chcete opravdu žít? OK tak se třeba odstěhujte do Číny tam to tak funguje.

Ale mně z toho vynechte. V reálném socialismu jsem prožil polovinu života a vracet se zpět do světa kde se na veřejnosti muselo mluvit jinak než doma, to opravdu nepotřebuji...

7 2
možnosti

Tohle mě unavuje. Jestli potřebujete někoho, kdo vám řekne, co je skutečné a co ne, tak nejspíše nemáte ani základní poznávací schopnosti a měl by vám být přidělen zákonný zástupce.

Správná otázka je, jak poznám, co je pravda? Nikoliv, kdo jí určí. Jde vidět, že jste v tom socialismu byl hodně dlouho, když vám pravdu určují druzí.

1 1
možnosti

Přesně takhle to vždycky začíná...

Kdyby autor alespoň neopisoval z bolševických manuálů "Přestat nahlížet na náboženskou víru a ezoteriku jako na ctnost, ale jako na kognitivní zkreslení, které se může rozvinout v duševní poruchu vyžadující psychologickou terapii či psychiatrickou léčbu.

Zdroj: https://ondrejflegl1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787583

"

Rv

9 2
možnosti

Jo jo, někdo věřil, že virgulí pozná bombu, stálo to 150 životů, ale hlavně, že si ty ezoterické praktiky nenecháme vzít. Každý kritik je bolševik :D

0 0
možnosti
Foto

S tímto blogem mohou souznít jen nacisti, komunisti a jiná verbež.

Vyřadit z politiky KDU, Socany (jak já je přitom nesnáším) částečně ODS, lidi věřící v Boha považovat za osoby na cestě k psychickému onemocnění.

Stydtě si, vy kteří autora, tak podobného Adolfu Hitlerovi v jeho jistotě, jak řešit problémy společnosti, dáváte souhlas.

Vždy mne bude, jako naprostého beznaboha, víc zajímat názor nebožtíka kardinála Tomáška, než sociálních šílenců jako byl Hitler, Pol-Pot nebo autor tohoto škváru.

9 3
možnosti

Hop, a jste na stejné lodi jako autor...

0 0
možnosti

Někteří lidé stále mají problém s tím, že už nejsou řízeni na každém kroku, učinit výběr z více variant je pro ně utrpení, nejsou schopni rozhodnutí a tak hledají vůdce a stádo věrných. Naštěstí jich ubývá přirozenou cestou.

Třeba takový Okamura, pastýř národoveckého stáda jak ze žurnálu. Jak on se prsí co všechno pro národ udělá, hlavně ten pořádek všude. Taky říká jak má v Evropě spojence, jak si s nimi rozumí, ale toho evropského vůdce mezi sebou nenajdou, to zase bacha, každý svůj píseček. Ale stejně bych chtěl jednou vidět, jak se Okamura srdnatě bije za Evropský národ, Evropský národ sobě, Evropa na prvním místě a podobná trumpovská hesla. Vždyť on, jejich idol, taky bojuje za unii států, že jo. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Bože chraň! Selekce lidí s nesprávným názorem, inu demokracie jak vyšitá!;-D

4 1
možnosti

Nevytahujete boha, nebo já vytáhnu papírové draka! :D

0 0
možnosti

Když může spatřit světlo světa takovýto váš materiál, pak mohou být odblokovány i dezinformační webyR^:-):-)

14 0
možnosti

Espedaci budou mít opět co číst,

hltat a šířit dezinformační bláboly.

1 0
možnosti

Já bych, na rozdíl od vás, nechal složení Poslanecké sněmovny a Senátu na demokratických volbách. Jsem tedy také ateista, ale nebráním nikomu, ať si věří čemu chce, a ať si má i své zastoupení v politice, pokud ho získá ve volbách. Jiří Grygar v tom odkazovaném rozhovoru s B.Tachecí jen řekl, že nemá problém přijmout turínské plátno, neposkvrněné početí, zmrtvýchvstání, zázraky, nanebevzetí a pod., a vy z něj málem děláte šiřitele dezinformací. Já těmto dogmatům nevěřím, ale zároveň je nemohu vyloučit. Tak nějak to zřejmě myslel i Grygar.

4 0
možnosti

No, p. Grygar je ale opravdu věřící.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 21,33
  • Průměrná čtenost 938x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik