Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když starým stromiskům v korunách chrastí proschlé větvoví, skrze něž shlíží dolů, do mlází v podrostu, jež přerůstá je přece, pak doubku mladému tu vykotlaný habr s domnělých výšin snadno tyká jako vořežprut, ač sám již sotva vzhůru hne se. A z trouchu klenu zaznít taktéž mohou láry fáry o maličkém králi, neřku-li králíčkovi. Hlasem, jenž zní jak prasklý gong. Domněle však jak opičák King Kong.

0 0
možnosti

P90e96t45r 52N40e74d62v58ě66d

27. 1. 2023 16:55

Nedodržel ten zloduch prakticky nejvíce předvolebních slibů?

Jinak jsem šťastný, že je Vaše generace tak uvědomělá. To bude zase krásně v té naší kotlince. ...

4 4
možnosti
Foto

Tak, kdo nám vládne a kdo řídí AGROFERT ... ALEXANDER BABIŠ – spolupracovník StB, krycí jméno Miki, bratr Andreje Babiše; LIBOR ŠIROKÝ – příslušník StB, hodnost kapitán, č. 217340, dozorčí rada Agrofertu, nějaký čas předseda; ALEXEJ BÍLEK – vysoká škola ÚV KSČ, vazby na StB, člen představenstva Agrofertu a v dalších statutárních orgánech firem Andreje Babiše; VILIBALD BÍLEK – registrován StB, číslo svazku 5687 a 31876, krycí jméno Richter a Villi, otec Alexeje Bílka; HERMÍNA BÍLKOVÁ – krycí jméno Mona, č. svazku 688318, matka Alexeje Bílka; FRANTIŠEK JANŮ – krycí jméno Fišer, č. svazku 35389, představenstvo Agrofertu, zakládající člen; ROMAN KARLUBÍK – krycí jméno Janovic, č. svazku 38838, člen představenstva Agrofertu a v dalších Babišových firmách; JAN KADANÍK, otec Jiří Kadaník – spolupracovník StB, krycí jména Emil, Jirka a Zástupce, Jan členem představenstva Agrofertu; JOSEF KUBŮ – krycí jméno Luňáček, pracovník I. správy SNB, agent StB ve Vídni, zakládající člen Agrofertu.A jedeme dál...RADMILA KLESLOVÁ – příslušník StB, služební číslo 2400361, členka ANO, pracuje pro firmy Babiše; FRANTIŠEK TELIČKA – spolupracovník StB, krycí jméno Terno, č. svazku 19733 a 125106, otec europoslance Teličky za ANO; DRAGUTIN PELIKÁN – agent StB, krycí jméno Drastík, číslo svazku 13228, otec ministra Roberta Pelikána, člena ANO; RICHARD BRABEC – agent StB, krycí jméno Soukup, č. svazku 651836, otec ministra Richarda Brabce, člena ANO; ADRIANA KRNÁČOVÁ – členka ANO – matka Marie spolupracovník StB, otec Jan Gutleber – agent StB, svazek T1577; IVAN SOUČEK – člen ANO, dosazen Babišem do firem MERO a ČEPRO, krycí jméno Suk, č. svazku 45086; VLADIMÍR ZOUL – člen ANO, Babišem dosazen do státní tiskárny cenin, v záznamech VKR veden pod číslem 147110, NADĚŽDA KROPÁČKOVÁ – Kratochvílová – Petrová, osobní asistentka předsedy vlády Mariana Čalfy, dosazena do funkce .

8 2
možnosti
Foto

,, ...osobní asistentka předsedy vlády Mariana Čalfy, dosazena do funkce ";-). Zkuste to ještě před samet dále, třeba i u Čalfy, a jeho okolí. I on se vypracoval. I coby ponikatel;-)

4 1
možnosti
Foto

Potom zkus hodnotit podnikatele, který dosáhnul takových výsledků jako A. Babiš.

4 6
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 2
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,11
  • Průměrná čtenost 938x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik