Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tu jízdu bez řidítek nebo bez sedadla bych rád viděl. Můžu ji vidět?

Jinak jak už je napsáno níže - článek je ohromný blábol.

5 2
možnosti
OF

Vy neumíte jezdit na kole bez použití sedadla, stát na něm? No, každý máme jiné limity toho, co dokážeme. Každopádně doporučuji hřiště - někteří pro potřeby triků klidně sedadlo sundají. Ano, jsou lidé, kteří drží řídítka vprostřed, podobně jako řidiči aut občas drží volant za airbag nebo na 12 h - pro mne je to jízda bez řídítek, jako kdyby nebyla. Ještě to upravím.

0 3
možnosti
Foto

Naopak, povinne SPT-tky pro auta zrusit. Povinne ridicaky zrusit.

:-(

Ale to neprojde, vetsina lidi si mysli, ze bez prisneho dohledu policie by se lide vzajemne ohrozovali.

0 1
možnosti

J92a44k69u20b 64Š94o56l83c

25. 3. 2022 13:03

Vy chcete regulovat chování, já se lekl, že chcete regulovat počet cyklistů. Třeba odstřelem. Jízda bez řídítek? Tak to musí být frajer. Ale ono to je celé ironie, že? Jinak to je na Chocholouška.

1 0
možnosti
OF

Ohledně toho "bez řídítek", je tím myšleno držení vprostřed, jako kdyby nebyla. Již jsem upravil v textu.

0 0
možnosti
VF

Nařídit, zakázat zavřít ! Řidičáky na koloběžky a dětské tříkolky ! Mluviti zakázáno, mít názor zakázáno, idiotům blábolit povoleno. Ejhle, už je zde ten bájný Brave New World, viďte, pane Huxley ?

5 1
možnosti
OF

Plnohodnotná kritika by měla obsahovat řešení problému jinou cestou. Vy jste zvolil nastrčení slaměného panáka v podobě satiry.

2 2
možnosti
FL

Cyklista ohrožuje nejvíc sebe a ví to. Takže při porušení předpisů je ohleduplnější a méně nebezpečný, než když to dělá řidič

4 0
možnosti
OF

Naprosto v rozporu se statistikami, které jsou součástí článku. Názory, prosím, tvořte na základě důkazů, nikoliv dojmů.

0 1
možnosti
PD

P82e85t87r 32D76r53a11p97a92l

25. 3. 2022 12:34

pane bože, to je blábol, nejvíc asi pobavila ta jízda v plavkách

7 0
možnosti
OF

Součástí článku jsou statistiky z dopravních nehod. Nejspíše i ty máte za "blábol". Každopádně bych vás nechtěl potkat na silnici, když vám chybí sebereflexe.

1 3
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 18,30
  • Průměrná čtenost 923x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik