Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Záměrně lhát by se samozřejmě nemělo a mělo by být postihnutelné. Je jenom otázkou, jak se někdy dobrat pravdy a jak nakonec rozhodnout v případě sporu. Občas se může stát, že "kážeme" blbosti ne proto, že záměrně lžeme, ale proto, že nemáme dostatek vstupních informací - prostě myslíme, že víme, prezentujeme, ale jsme vedle jak tak jedle. K tomu si pak někteří pomáhají různými údery pod pás - že třeba napadají jiné hanlivými výrazy. Takhle na mně působí autor příspěvku. Když zkrátka dojdou argumenty, použijí se klacky, zesměšňování a další válečný arzenál,

2 1
možnosti
OF

Uznávám pravidla diskuse a jsem jejich velkým zastáncem. Pravidla ale musí dodržovat všechny strany. Stěžovat si, že někdo nedodržuje pravidla, přičemž je sám porušuje, je pokrytecké. Je dost možné, že vás považuji za někoho, kdo ty pravidla nerespektuje, proto se i já těmi pravidly necítím být vázán.

0 0
možnosti
JZ

Dezinformační weby se dají zlikvidovat i jinými způsoby.:-)

0 0
možnosti
LS

Kdyz si člověk přečte starší blogy a diskuzi, zjistí, že ti co šířili ty největší dezinformace, bludy, nesmysly, mají největší potřebu zachovat potřebu k šíření dalšich dezinformací.

2 0
možnosti
Foto

Nenechte se odradit místní ruskou úderkou. Za článek karma R^.

4 3
možnosti
Foto

Uff, mělo být mínus:-)! Já se tedy za rudou úderku nepovažuji, přesto mi autorův příspěvek přijde mimořádně zcestný. To jako budeme předem vylučovat, kdo a koho může volit? A určovat to bude kdo?

5 0
možnosti
JD

J27a28n 39D65o49u31š46e24k

25. 5. 2022 11:18

A to se vás jako mám bát bijče za pravdu?

0 0
možnosti

Teda, já zírám.Tohle jste musel vyplodit ve spolupráci s okresním hejtmanem a ředitelem gymnasia...

4 0
možnosti
JK

J67a87n 57K62y89š45k92a

25. 5. 2022 11:06

Dokázat technicky, např. z mechaniky destrukce budovy, odkud přiletěla bomba, raketa, střela, není nemožné a vyšetřovatelé, včetně zahraničních expertů na tom pracují. Kromě toho, raketa, střela, atd se nevypaří, nějaké fragmenty po ní zůstanou, z těch se dá získat mnoho poznatků, kde a kdy byla vyrobena aj. Dokumentuje se to nikoliv pro pana Biceru, ale pro budoucí soudní procesy. Pan Bicera s tím nic neudělá, zaplať bůh.

2 0
možnosti
PC

Tohle je naprostá katastrofa, pane autore!!!Chraň nás Bůh před takovými, jako jste vy!Rv

7 3
možnosti
Foto

J45o38s32e45f 37B15á73r95t87a

25. 5. 2022 10:57

Proboha, kolik máte roků?

3 4
možnosti
OF

Proboha, co vám je do toho? Jestli chcete řádně diskutovat, nepotřebujete k tomu znát můj věk, potřebujete mít jen řádné argumenty.

1 0
možnosti
LP

Vy si to asi nemyslíte, ale vy jste jak mluvčí KSČ z padesátých let. Jasně, nemáte tam popravy a znárodňování. Ale vlastní přesvědčení o správnosti vaší pravdy, a její následné prosazování do celé společnosti, to byl hlavní atribut všech totalitních stran. Vy se asi budete bránit, že vy naopak chcete demokracii. Ale například to, že někdo nechce mít ve své evropské zemi půlku Afriky, to je pro vás asi něco jako zpátečnictví a takový člověk by, podle toho, co zde píšete, měl být slušnou společností označkován a vyloučen, aby nemohl svým chorým názorem škodit dobru. Kromě toho by měl asi poslechnout Elfy. A jak byste naložil s někým, kdo nechce být očkován proti covidu ? Měl by si poslechnout Elfy ? A rozhodnout se až na základě toho, co si o tom myslí Elfové ? A co s takovým člověkem, když si, i po vyslechnutí moudrých Elfů, bude dál myslet něco jiného ? Vzít mu volební právo ? Nebo umožnit jen ty kandidáty na politické funkce, kteří projdou elfím sítem ?:-)

15 0
možnosti
OF

Je v pořádku, že tu nechcete ve velkém lidi z jiného světadílu, z jiné kultury a jiného smýšlení.

Hájím demokracii. Pokud jste si toho nevšiml, tak já tu také nechci teokracii například v podobě islámu či křesťanství, ale zároveň nechci volit politiky, kteří na mých obavách staví svůj politický program.

Nevím koho jste volil, SPD a Zemana? Pokud ano, tak jistě víte, že oba mají blízko k politice Ruské federace a odmítají "diktát" EU. Také jistě víte, že Putin stvořil svůj vlastní islámský stát na území Čečenska a otvírá modlitebny.

Nemyslíte si, že je to paradox, že volíte lidi a strany, kteří odmítají migranty, islám a "diktát" Bruselu (demokratické výsledky hlasování volených zástupců občanů EU), kteří ale zároveň tíhnou k diktátu jednoho může v Ruské federaci, která má na svém území radikální islámský stát, svůj vliv neváhá vynutit válkou, neváhá své politické oponenty trávit a střílet či vyhazovat z oken a vytvářet fingované sebevraždy?

Takže jo, chci demokracii. Demokracie není dokonalá a bezchybná, ale je to ta nejlepší forma vlády, lepší, než co předvádí Kreml (skutečná totalita) a jeho obdivovatelé.

Cílem očkování je získat obranyschopnost a lépe se vyrovnat s hrozící nemocí. Je to prokazatelně účinná metoda. Chápu strach lidí z očkování a je mi záhadou, že přesahuje strach z nemocí - možná je to tím, že jsme až v příliš dobrém zdravotním stavu a neuvědomujeme si následky svých rozhodnutí. Osobně mám rád rozdávání Darwinových cen.

Lidstvo má vyzkoušené a efektivní metody poznávání skutečnosti, které nám dávají vyšší jistotu, že je nějaké tvrzení pravdivé = v souladu se skutečností. Neměl byste se ptát, kdo určí, co je pravda, ale jak se určí, co je pravda. To je nejdůležitější, to je to, na čem záleží, pak vám přestane záležet na tom jestli pravdu řekl Elf nebo váš oblíbený politik.

2 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,11
  • Průměrná čtenost 938x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik